Bulgarian Association of Advertisers

Bulgarian Association of Advertisers

Useful Info

ЛИНКОВЕ
  • RAC helps its members to anticipate and understand societal and parental perceptions of and aspirations for responsible marketing communications and children.
    Responsible Advertising and Children Programme (RAC)
  • Националният съвет за саморегулация (НСС) е юридическо лице с нестопанска цел, регистрирано в обществена полза и има за цел развитие и утвърждаване на гражданското общество чрез активни действия, насочени към организация и провеждане на саморегулиране в областта на търговските комуникации, чрез постигане на взаимоотношения на социална отговорност и бизнес етика между всички страни в процеса, в съответствие с действащото законодателство и международната практика. Учредители на НСС са Българската асоциация на рекламодателите (БАР), Асоциацията на рекламните агенции - България (АРА) и Асоциацията на българските радио- и телевизионни оператори (АБРО).
    Националeн съвет за саморегулация (НСС)
  • Срокът за регистрация в Български награди за уеб се удължава до 12:00 часа на 11 юни! С удължаването на срока, Българска уеб асоциация дава възможност на всички уеб студиа, дигитални и рекламни агенции, медии и представители на бизнеса, които до момента не са успели да заявят желанието си за участие, да се регистрират. Регистрациите са отворени на www.webawards.bg до 12:00 часа на 11 юни (вторник). Участвайте в професионалният конкурс за уеб у нас, организиран от Българска уеб асоциация! Припомняме че, могат да се подават проекти в четири групи: Браншови награди за уеб, Медийни награди за уеб, Професионални награди за уеб и Маркетинг награди за уеб. И тази година Българска уеб асоциация се е погрижила да награди щедро победителите с редица материални награди осигурени от спонсорите: Официален спонсор на конкурса е SuperHosting.BG. Сребърен спонсор на конкурса е Информационно обслужване АД Материални спонсори на конкурса са Уан Травел ООД, Shark, Guliver Photos, представител на Getty Images и Thinkstockphotos за България, ХермесСофт ООД и ИЗИАДС ЕООД. Конкурс Български награди за уеб 2013 се провежда с подкрепата на: БАСКОМ, Фондация “Клъстер информационни и комуникационни технологии”, БАИТ, АСТЕЛ, Интерактив Адвъртайзинг Бюро България (IAB България), ESI CENTER BULGARIA, Национален съвет по саморегулация в рекламата (НСС), Българска асоциация на рекламодателите (БАР), Фондация „БГ Сайт”. Официални медийни партньори на конкурса: Дарик Уеб, еАкадемия, newtrend.bg, capital.bg, dnevnik.bg, bTV и кабината.com Медийни партньори на конкурса: Програмата Медия Груп, socialevo.net, azcheta.com, bgreklama.bg, Jobtiger.bg, actualno.com, expert.bg, iwoman.bg, IDG.bg, computerworld.bg, technews.bg, kaldata.com, dimitech.net, bgmaps.com, eleven.bg и techlinebg.info За допълнителна информация: Преслава Колева Технически асистент тел: 02 9166815, 9522227, 0886 700 377 info@bwa.bg; www.bwa.bg www.facebook.com/bg.web
    Конкурс Български награди за уеб, издание 2013.

_още линкове
ДОКУМЕНТИ
_още документи
http://www.valueofadvertising.org/